Topgolfers verzamelen zich voor een glamoureuze fotoshoot voorafgaand aan het Blue Canyon Ladies Championship-debuut

PERSBERICHT:

De Zuid-Koreaanse topgolfers Lee Yewon, Kim Su-ji en Park Hyun-kyung verzorgden, samen met de Thaise sterren Pornanong Phatlum en Kornkamol Sukaree, een fotoshoot en een warm welkom in de aanloop naar hun deelname aan de Blue Canyon Dameskampioenschap dit weekend.

Het photocall-evenement, dat dinsdag werd gehouden in Le Meridien Phuket Mai Khao Beach Resort in de provincie Phuket, had tot doel het Blue Canyon Ladies Championship te promoten, ter gelegenheid van het eerste KLPGA-toernooi in Thailand. Met Blue Canyon Country Club als hoofdsponsor wilde het evenement niet alleen de zichtbaarheid van het toernooi vergroten, maar ook Phuket en Thailand onder de aandacht brengen als belangrijkste toeristische bestemmingen.

Drie vooraanstaande vrouwelijke golfers uit de KLPGA Tour, waaronder topgolfer Lee Ye-won van vorig seizoen, naast Kim Su-ji en Park Hyun-kyung, legden hun golfuitrusting opzij voor de fotocall. Ze werden vergezeld door twee prominente Thais Pornanong, de voormalige Thaise nummer 1, en de opkomende Kornkamol, die tot de 11 Thaise golfers behoren die zijn uitgenodigd om aan het toernooi deel te nemen. Gekleed in strakke zwarte sportkleding plaatsten ze de allure van de ongerepte stranden van Phuket, ook wel de Parel van de Andamanse Zee genoemd, die toeristen uit de hele wereld trekt.

Na de fotosessie werd er 's avonds een welkomstreceptie georganiseerd door de heer Praphant Asava-aree, voorzitter van Blue Canyon Country Club Co., Ltd., waarbij hij een warm welkom heette aan atleten en officials van de KLPGA Tour. Gehouden in Le Meridien Phuket Mai Khao Beach Resort, te midden van de betoverende sfeer van het adembenemende strand en de zonsondergangen van Phuket. Het evenement werd verder verheerlijkt door de aanwezigheid van de heer Norasak Suksomboon, vice-gouverneur van de provincie Phuket, en bijgewoond door de heer Kim Jung Tai , voorzitter van de KLPGA, die prestige aan de gelegenheid toevoegde.

Het Blue Canyon Ladies Championship is het tweede evenement op de KLPGA Tour-route van 2024 en het debuut in Thailand. Blue Canyon Country Club zet zijn titelsponsoring drie jaar voort. Het toernooi van dit jaar, met een prijzengeld van US$ 650,000 (22.75 miljoen baht), zal van 15 tot 17 maart 2024 plaatsvinden in de Blue Canyon Country Club (Canyon Course).

Naast Pornanong en Kornkamol zijn er onder andere Arpichaya Yubol, de individuele gouden medaillewinnaar van de Aziatische Spelen van 2022, en drievoudig Thai LPGA nr. 1 Patcharajutar Kongkraphan, Sherman Santiwiwattanaphong, Budsabakorn Sukapan, Wassawan Sangkapong, Phannarai Meesom-us, Ornkanok Soisuwan, Thanita Muangkhumsakul ook andere vrouwelijke golfers. en nationale speler Navaporn Soontreeyapas, de enige amateur in dit toernooi.  

Het Blue Canyon Ladies Championship wordt gesponsord door Siang Pure, Peppermint Field, Chang Natural Mineral Water, ANew Golf, SParms (Sun Protect+) en Hatari.

Golfliefhebbers kunnen de actie live volgen op True Visions' True Sport 5-kanaal van 15 tot 17 maart, 13:00-16:00 uur.

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.