Russische prostituee gearresteerd in Patong, derde in ongeveer een week

Patong-

Een andere vermeende Russische prostituee werd in Patong gearresteerd na een steekoperatie, de derde vrouw in ongeveer een week.

Phuket Immigration vertelde aan de Phuket Express dat ze eerder deze week een Russische vrouw hadden gearresteerd in een hotel in Patong. De arrestatie kwam nadat de politie een steekoperatie had uitgevoerd omdat ze een tip hadden gekregen dat Russische prostituees illegaal in Patong werkten.

De Russische vrouw werd geadverteerd op een niet bekendgemaakte website. Ze communiceerde via de WhatsApp-applicatie met een undercoveragent onder de naam ‘Linda Agency’. Ze kwam een ​​prijs van 13,000 baht overeen voor haar diensten en maakte een afspraak in een onbekend hotel waar ze uiteindelijk werd gearresteerd.

Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar ze werd beschuldigd van prostitutie en reclame voor prostitutie, en van illegaal werken. Ook zij wordt waarschijnlijk gedeporteerd.

Haar naam en leeftijd zijn niet vrijgegeven door de politie van Patong.

Gerelateerd artikel:

Twee vermeende Russische prostituees zijn in Patong gearresteerd na een steekoperatie.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.