De nieuwe conceptstore van Good Goods in Centraal Phuket Floresta ademt de sfeer van de Andaman Zee uit

PERSBERICHT:

Good Goods, de Thaise lokale wijsheidsproducten met een eigentijdse stijl en uitstekende kwaliteit, is opgericht om cultureel erfgoed hoog te houden en de Thaise gemeenschap te ondersteunen. De opbrengsten uit de verkoop van producten zullen worden geherinvesteerd in gemeenschapsontwikkeling op lange termijn onder het beheer van ‘Central Tham Social Enterprise Company Limited’, dat in 2018 werd geregistreerd.

De operationele richtlijnen van Good Goods sluiten aan bij de strategische kern van de “Centrale Tham,” Beter Samen, die gelijke kansen bevordert, de ongelijkheid terugdringt en tegelijkertijd de lokale economische groei, het scheppen van banen en het genereren van duurzame inkomsten ondersteunt. Het project geeft prioriteit aan het delen van kennis en vaardigheden, evenals aan ondersteuning van verkoopkanalen en marketingcommunicatie, en zet zich tegelijkertijd in voor het behoud van het milieu.

Deze inzet stimuleert een groenere planeet en bevordert duurzaam toerisme in alle sectoren. De eerste goede goederen branch debuteerde in 2019 als conceptstore in de centrale wereld. Het is erg populair onder Thais en buitenlandse toeristen. Het tweede filiaal is een flagshipstore die in 2022 werd geopend op de Jing Jai-markt in Chiang Mai, en het derde filiaal werd onlangs geopend op 1 maart 2024 in het Central Phuket Floresta-winkelcentrum, Floor G, Hug Thai Zone. 

Pichai Chirathivat, Uitvoerend directeur van de Centrale Groep, verklaarde: “Het vermogen van goede goederen om uit te groeien tot een derde locatie wordt toegeschreven aan onze toewijding aan het bevorderen van de gemeenschap en de samenleving, waardoor producten van lokale wijsheid een wenselijk nationaal merk worden. We erkennen het potentieel van goederen uit de gemeenschap om te worden omgezet in moderne items door de huidige stijlen te matchen en tegelijkertijd de voortreffelijkheid en individualiteit van de lokale bevolking te behouden. Daarnaast willen we de Thaise waarden integreren, de levensstandaard van de gemeenschap verhogen en carrières ontwikkelen. Het is onze ambitie dat gemeenschappen goed leven, dat boeren een eerlijk inkomen krijgen en dat de ambachten van dorpen worden erkend en gewaardeerd vanwege hun voortreffelijkheid. “Iedereen zou een vervullend leven moeten leiden, zowel door de missie die we hebben als door zijn eigen verlangens.”

Als het gaat om Goede goederen' onderscheidend vermogen, het Thaise karakter en het moderne ontwerp maken het allemaal zo aantrekkelijk. Overal waar “Good Goods” wordt geopend, wordt het unieke karakter van die provincie getoond in de decoraties, zoals de nieuwe Good Good's conceptstore in Phuket, gelegen in de Hug Thai-zone, verdieping G van het Central Phuket Floresta-winkelcentrum. De winkel is opgedeeld in twee delen: de hoofdwinkel en de kiosk een totale oppervlakte van ruim 370 vierkante meter, ontworpen en ingericht met het thema “Een parel van Andaman.” Het kioskgedeelte is ontworpen om te lijken op een eiland omgeven door zeewater, vergelijkbaar met het landschap van Phuket.

Voor de decoratie van de hoofdwinkel heeft het plafond gebogen vormen die op golven lijken, en omdat het is opgebouwd uit verschillende gekleurde materialen, wekt de vloer de indruk van een wit zandstrand met een verloop dat golven voorstelt die botsen en samenvloeien. Voor de café-bar in de hoofdwinkel zijn heldere glazen blokken gebruikt om de muren te verfraaien. Wanneer zonlicht deze blokken raakt, ontstaat de illusie dat de zon op harmonieuze wijze weerkaatst in de zee hedendaagse presentatie van de identiteit en uitstraling van Phuket. De producten in de winkel kunnen worden onderverdeeld in 4 hoofdcategorieën: mode, ambacht, spa- en geurproducten, en verwerkt voedsel en koffiecafé.

De uitgelichte producten in de conceptstore van Good Good in Phuket zijn als volgt:

  1. Batik-collectie omvat confectiekleding en tassen gemaakt door de Saloma Community Enterprise in het Sungai Kolok-district, in de provincie Narathiwat. De opvallende ontwerpen en kleuren van het batikdoek zijn gemaakt door handschetsen met kaarsen, een gewaardeerde en onderscheidende inheemse lokale wijsheid.
  2. Koraal collectie toont de mooie tinten en patronen van echt koraal op confectieartikelen die geschikt zijn voor een ontspannen sfeer.
  3. Toei Panan (Pandanus) geweven tassen zijn gemaakt door Toei Panan Community Enterprise in Ban Du Hun, provincie Trang. Van een inheemse plant uit het zuiden van Thailand. tassen zijn er in verschillende vormen. Tassen met vismotieven zijn een onderscheidend ontwerp dat speciaal is ontworpen voor Good Goods in Phuket.
  4. Good Goods x ISSUE Speciale samenwerkingscollectie is mede ontworpen door Roj-Bhubawit Kritpholnara, de legendarische ontwerper die ISSUE oprichtte, het toonaangevende modemerk van Thailand. De collectie omvat kledingstukken, tassen en accessoires die zijn geïnspireerd op het ‘Rajakanya Crown Flower (Dok Rak) Fabric Pattern’, een koninklijk stofpatroon gegeven door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Sirivannavari Nariratana Rajakanya, en het olifantenlogo van Good Goods.
  5. Visnettassen worden met de hand gemaakt van zeevisnetten, visvangnetten en touwen door inwoners van Chiang Mai. De tassen zijn sterk, rekbaar en kleurrijk.
  6. De cafézone serveert populaire menu-items zoals 'Cha Thai' en 'Cha Thai-ijs' die zijn gemaakt met de robuuste smaak van Ceylon-thee, en “Mak Prao,” een drank gemaakt met de bosbeschermende koffie van Chiang Rai, Bhu Chee Deun, gemengd met vers geperst, geurig, zoet kokoswater.

Daarnaast zijn er activiteiten in de winkel, zoals het versieren van op maat gemaakte tassen met letters gemaakt door speciale kunstenaars van de Autistic Thai Foundation, het maken en proeven van Thaise thee en het maken van latte art.

Promoties ter ere van de lancering van de nieuwe winkel: De promoties lopen van vandaag tot en met 31 maart 2024 in de goede goederenwinkel, Central Phuket Floresta winkelcentrum, Floor G, Hug Thai Zone.

  1. Ontvang een gratis* Good Goods-boodschappentas bij een besteding van minimaal 1,000 baht.
  2. Ontvang een gratis* geweven tas (maat L) als erkenning voor mensen met een handicap en een 22-ounce Cha Thai bij een besteding van minimaal 3,500 baht.

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.