FUSION HOTEL GROUP LANCEERT ZIJN MERK FUSION SUITES IN THAILAND

PERSBERICHT:

Thailand (13 maart 2024) — Fusion Hotel Group, een volledig geïntegreerd lifestyle-hospitalitybedrijf, kondigt zijn eerste Fusion Suites-hotel in Thailand aan.

Onder het merk Fusion Suites vertegenwoordigt het pand in Phuket een spannende mijlpaal in een van de belangrijkste strandbestemmingen van Zuidoost-Azië. De opening van het pand maakt deel uit van het ambitieuze plan van de Groep om haar wellnessconcepten voor accommodatie in de regio uit te breiden.

Het merkenportfolio van Fusion omvat resort- en stadscentra op topbestemmingen, waaronder Cam Ranh, Da Nang, Saigon, Vung Tau en Ho Tram. Het Fusion Suites-aanbod is ontworpen om zich te richten op millennial-minded reizigers die op zoek zijn naar lifestyle-accommodatie en verbinding willen maken en de omliggende bestemming willen verkennen.

“We zijn verheugd om Fusion uit te breiden naar Zuidoost-Azië en de belangrijkste toeristische bestemming van Thailand”, zegt David Roberts, Chief Operating Officer van de Fusion Hotel Group. David voegde hieraan toe: “De visie van Fusion is het creëren van werkelijk unieke accommodatieproducten gericht op welzijn en zeer persoonlijke gastervaringen en het afstemmen van deze ervaringen op de lokale bestemming en reiziger”.

Met 141 kamers en suites bevindt Fusion's nieuwste aanwinst zich op het grootste eiland van het land. Fusion Suites Phuket Patong combineert Thaise charme en cultuur met Portugees design met Aziatische invloeden in een natuurlijke omgeving. De accommodatie biedt 5-sterrenfaciliteiten, meerdere zwembaden en een vlaggenschipspa.

Fusion Suites Phuket Patong onderscheidt zich door zijn tropische ligging op een heuvel met uitzicht op de Andaman Zee en Patong Beach, waardoor het een rustig toevluchtsoord is met mooie uitzichten en enkele van de beste zonsondergangen van het eiland. Met zijn Maia Spa om gasten te verwennen, zijn op maat gemaakte ‘ontbijt altijd en overal’-service en een bar op het dak en een tapaslounge, vertegenwoordigt het resort een unieke en bijzondere accommodatie-toevoeging aan Phuket.

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.