Het jaarlijkse Phuket Heroines' Festival in Thalang is aan de gang - FOTOTOUR

Phuket -

Het jaarlijkse Phuket Heroines' Festival in Thalang is aan de gang. Historische optredens startten het festival op woensdagavond 13 maart, ter gelegenheid van 'Thalang Victory Day'.

De vice-gouverneur van Phuket, Sophon Suwannarat, leidde de opening voor het historische optreden van Thao Thep Krasattri en Thao Sri Soonthorn tijdens de “239e verjaardag ter ere van de twee heldinnen van Thalang.”

Het sleutelmoment van het evenement is de historische uitvoering van de Thao Thep Krasattri en de Thao Si Soonthorn gedurende het driedaagse festival.

De twee heldinnen en de voorouders van Phuket vochten en offerden zichzelf met moed op voor de bescherming van het land waarop veel voorouders vandaag de dag nog steeds vreedzaam wonen.

Er zijn nog veel meer activiteiten zoals traditionele licht- en geluidsoptredens genaamd 'The Journey', de verkoop van diverse producten en lokaal eten uit Phuket met veel kraampjes, en nog veel meer.

Het festival wordt gehouden in het Thalang Historical Park in Baan Reang, Thep Krasattri, Thalang district, van 5:00 uur tot en met morgen (15 maart).th).
Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.