Russische man dood aangetroffen met een doorgesneden keel op een cannabisboerderij in Phuket, vermoedelijk vals spel

Chalong-

Een Russische man werd dood aangetroffen met een doorgesneden keel en tekenen van strijd en gemeen spel op een cannabisboerderij in Chalong, Phuket.

Majoor Warawut Sensoap van de politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze op woensdag (34 maart) om 12 uur op de hoogte waren gesteld van een Thaise man die alleen werd geïdentificeerd als de heer Burin, 30, een autoverhuurder.th) over de gruwelijke ontdekking.

De heer Burin vertelde de politie van Chalong dat er contact met hem was opgenomen door een Russische vrouw wier identiteit door de autoriteiten werd verborgen. Ze zei dat een Russische man die een sedan van meneer Burin huurde, haar vriend is en al twee dagen het contact met haar heeft verloren. Ze vroeg meneer Burin om de auto op te sporen met de GPS-navigator.

Met behulp van GPS vonden de heer Burin en de Russische vrouw de witte huursedan in kwestie geparkeerd bij een huis van twee verdiepingen op een heuvel in Soi Sai Nam Yen in Chalong. De sleutel van de sedan werd buiten op de grond vlakbij de sedan gevonden. Het huis in kwestie werd afgesloten en de politie van Phuket werd opgeroepen om legale toegang te krijgen tot wat door de politie van Chalong werd beschreven als een cannabisboerderij.

Het lichaam van een man die alleen werd geïdentificeerd met zijn voornaam, de heer ARTUR, 42 jaar oud, met de Russische nationaliteit, werd op de vloer van het huis gevonden nadat hij hevig had gebloed en was overleden. Er werden veel wonden gevonden in zijn nek en lichaam. De politie geloofde dat hij minstens 12 uur stierf voordat zijn lichaam werd ontdekt. Er werden tekenen van een worsteling gevonden in de buurt van zijn lichaam, waarbij ook enkele cannabisbomen beschadigd waren.

De heer ARTUR was op 28 januari Thailand binnengekomenth van dit jaar, 2024, met een speciaal toeristenvisum voor 90 dagen voor Russische staatsburgers met een woonadres geregistreerd in Phuket, volgens Phuket Immigration. Zijn visum zou op 26 april aflopen, vertelde majoor Warawut aan de Phuket Express.

Het huis waar de heer ARTUR dood werd aangetroffen, werd naar verluidt gehuurd door een onbekende Thaise vrouw voor haar buitenlandse vriend, hoewel zijn nationaliteit en naam niet onmiddellijk werden onthuld door majoor Warawut. Buren, die uit bezorgdheid over hun gezondheid vroegen om hun identiteit geheim te houden, vertelden de politie van Chalong dat veel buitenlanders het huis zouden hebben bezocht om cannabis te kopen en te roken. De politie is nu op zoek naar een persoon die naar verluidt alleen als buitenlandse verdachte wordt omschreven.

Verdere details over dit zich ontwikkelende verhaal kunnen worden vrijgegeven zodra ze door de politie worden onthuld.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.