Drie Chinese staatsburgers gearresteerd wegens illegaal werken op de bouwplaats van Patong

Patong-

Drie Chinese staatsburgers werden gearresteerd nadat ze illegaal aan het werk waren op een bouwplaats in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend drie Chinese mannen hebben gearresteerd die alleen werden geïdentificeerd als de heer Wang, 59, de heer Huang, 37, en de heer Huang, 68. Ze werden gearresteerd op een bouwplaats aan de Muean Ngern-weg in Patong.

Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht. De heer Wang wordt beschuldigd van het in dienst hebben van buitenlanders die geen werkvergunning hebben. De twee meneer Huang's worden beschuldigd van werken zonder wettelijke toestemming.

Gerelateerde artikelen:

Er zijn 33 buitenlanders gearresteerd in Phuket na een viraal vermeend schoppenincident waarbij een Zwitserse expat betrokken was die de afgelopen week de Thaise media domineerde.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.