Thaise moslims beginnen vandaag met de Ramadan

nationaal —

Thaise moslims zullen op dinsdag 12 maart 2024 beginnen met het vieren van de Ramadan, de heilige vastenmaand, zoals aangekondigd door het Bureau van Chularajmontri.

Ramadan, de negende maand van de islamitische kalender, wordt door moslims over de hele wereld gevierd. Het is een tijd voor spirituele reflectie, zelfdiscipline en vasten van zonsopgang tot zonsondergang. Tijdens deze heilige maand concentreren moslims zich op gebed, liefdadigheid en het zich onthouden van wereldse geneugten om hun verbinding met God te versterken.

Het kantoor van Chularajmontri heeft 12 maart 2024 aangewezen als het officiële begin van de observatie.

The Pattaya News wenst onze moslimlezers in Thailand en de rest van de wereld een gezegende Ramadan!

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op [e-mail beveiligd]

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.