Man uit Myanmar gearresteerd omdat hij naar verluidt illegaal werkte in een cannabiswinkel in Patong

Patong-

Een man uit Myanmar werd gearresteerd nadat hij naar verluidt in een cannabiswinkel werkte en e-sigaretten verkocht in Patong.

De provinciale politie van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week door het Phuket Provincial Public Health Office op de hoogte waren gebracht dat er een buitenlander was aangetroffen die in een cannabiswinkel werkte.

De politie inspecteerde de onbekende cannabiswinkel op de Dragon Market in Patong. De heer Kaung, wiens achternaam niet is vrijgegeven, 22 jaar oud, heeft de Myanmarese nationaliteit, werd aan het werk aangetroffen aan de balie in de winkel. Hij kon geen juridisch document of licentie voor de verkoop van gecontroleerde kruiden (cannabisknoppen) of een legale werkvergunning overleggen. Hij gaf tegenover de politie ook toe dat hij in de winkel ook e-sigaretten verkocht.

Hij werd voor verdere juridische stappen naar het politiebureau van Patong gebracht. De Phuket Express voegt eraan toe dat het belangrijk is op te merken dat er geen werkvergunningen en visa beschikbaar zijn voor buitenlanders om als verkopers voor winkels te werken.

Gerelateerde artikelen:

Er zijn 33 buitenlanders gearresteerd in Phuket na een viraal vermeend schoppenincident waarbij een Zwitserse expat betrokken was die de afgelopen week de Thaise media domineerde.

Drie Chinese staatsburgers werden gearresteerd nadat ze illegaal aan het werk waren op een bouwplaats in Patong.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.