Man gearresteerd bij entertainmentlocatie in Patong die naar verluidt zonder toestemming was geopend

Patong-

Een man werd gearresteerd in een uitgaansgelegenheid aan de Bangla Road in Patong, die naar verluidt zonder wettelijke toestemming was geopend na een inval op maandag (11 maart).

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze om 11 uur een inval hadden gedaan in een onbekende nachtclub in Soi Gon So aan de Bangla Road. Er werden ook klanten aangetroffen in de nachtclub.

De heer Pakapumin, zonder achternaam vrijgegeven, werd gepresenteerd als de eigenaar. Hij kon geen wettelijke vergunning voor de uitgaansgelegenheid overleggen. Hij zou tegen agenten hebben toegegeven dat de nachtclub sinds begin dit jaar open was zonder wettelijke vergunning.

Hij werd voor verdere juridische stappen naar het politiebureau van Patong gebracht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.