Chinese man gearresteerd op de luchthaven van Phuket omdat hij een personeelslid naar verluidt niet had betaald

Phuket -

Een Chinese man werd op de internationale luchthaven van Phuket gearresteerd nadat hij een werknemer van hem in Patong naar verluidt niet had betaald.

De Phuket Immigration vertelde de Phuket Express dat ze deze week de gezochte verdachte hadden gearresteerd, een 49-jarige Chinese man. Hij werd gearresteerd bij de International Departures Terminal op de luchthaven terwijl hij probeerde Phuket te verlaten.

Hij wordt beschuldigd van het niet betalen van salaris aan een werknemer en het overtreden van de Thaise arbeidswetten. Hij werd voor verdere juridische stappen naar het politiebureau van Patong gebracht. De Phuket Express merkte op dat Phuket Immigration zijn naam of meer details over de zaak in Patong niet heeft vrijgegeven.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.