Britse man gearresteerd met diazepam in Karon

Karon-

Een Britse man werd gearresteerd nadat hij in Karon illegaal in het bezit van Diazepam was aangetroffen.

De politie van Karon vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week een routinecontrolepunt hadden opgezet voor het Nong Harn-meer. Ze stopten een taxiauto en een buitenlandse man, die later alleen werd geïdentificeerd als de heer Thomas, 27, een Britse staatsburger die er volgens de politie verdacht uitzag terwijl hij in de taxi wachtte.

De politie van Karon heeft niet specifiek onthuld waardoor de heer Thomas er verdacht uitzag, maar The Phuket Express merkt op dat willekeurige tests op drugs of illegale stoffen legaal zijn in Thailand.

Ze fouilleerden hem en vonden een diazepampil bij zich. Hij werd naar het politiebureau van Karon gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van een categorie 4-medicijn (Diazepam). De Phuket Express merkte op dat Diazepam soms wordt gebruikt om symptomen van angst en alcoholontwenning te verlichten.

Gerelateerde artikelen:

Er zijn 33 buitenlanders gearresteerd in Phuket na een viraal vermeend schoppenincident waarbij een Zwitserse expat betrokken was die de afgelopen week de Thaise media domineerde.

Drie Chinese staatsburgers werden gearresteerd nadat ze illegaal aan het werk waren op een bouwplaats in Patong.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.