Amerikaanse man zou zwanger paard seksueel hebben misbruikt in Phuket

Thalang-

Een 18-jarige Amerikaanse man zou een zwanger paard seksueel hebben misbruikt in Thalang.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat ze op zondag (50 maart) van het incident op de hoogte waren gesteld van het incident door een stalhouder die alleen werd geïdentificeerd als de heer Chatcharot, 10, uit Paklok. Hij vertelde de politie dat hij die dag om 4 uur een routinematige gezondheidscontrole uitvoerde van een 00-jarig vrouwelijk drachtig paard in de stal in Soi Bang Sai, Paklok.

De toestand van het paard verontrustte de stalhouder, die onmiddellijk herkende dat het paard kennelijk seksueel misbruikt was op basis van haar toestand en stressniveau. Hij controleerde camerabeelden in de stal en ontdekte tot zijn schrik een buitenlandse man die in de stallen werd aangetroffen. Op camerabeelden is te zien dat de man het paard seksueel misbruikt met zijn hand. De beelden van het incident werden online geplaatst op verschillende dierenwaakhondgroepen, waar het onmiddellijk viraal ging. De Phuket Express heeft echter besloten deze beelden niet te delen, omdat deze seksueel misbruik van dieren weergeven en veel lezers van streek kunnen maken.

De verdachte werd later door de politie alleen geïdentificeerd als de heer Stephen, 18, met de Amerikaanse nationaliteit. Er is contact met hem opgenomen om zich over te geven en met de politie van Phuket te spreken over het schokkende incident. Het was niet meteen duidelijk of Stephen een expat of een toerist was.

Verdere details over dit zich ontwikkelende verhaal kunnen worden vrijgegeven zodra ze door de politie worden onthuld.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.