Twee Russen die hun verblijfsduur overschreden, gearresteerd in Wichit

waar –

Twee Russen werden in Wichit gearresteerd wegens overschrijding van de verblijfsduur van 35 dagen.

De politie van Wichit vertelde aan de Phuket Express dat ze eerder deze week een 26-jarige Russische man en een 22-jarige Russische vrouw hadden gearresteerd in een huis in Wichit. Ze werden allebei aangetroffen met een overschrijding van de verblijfsduur van 35 dagen. Ze werden naar het politiebureau van Wichit gebracht, waar ze werden beschuldigd van te lang blijven.

Specifieke details over het stel of hoe ze werden ontdekt, zijn door de Thaise politie niet vrijgegeven aan The Phuket Express.

De politie van Phuket treedt onlangs hard op tegen illegaal werkende en te lang blijvende buitenlanders na een viraal incident waarbij een Zwitserse expat betrokken was. Zie andere gerelateerde verhalen in de onderstaande links:

Een Zwitserse expat in Phuket, die het middelpunt was van een viraal vermeend schoppenincident, is op borgtocht vrijgelaten, maar hem wordt een verbod opgelegd om te werken en Thailand te verlaten.

De heer Thanakorn Wangboonkongchana, de plaatsvervangend leider van de Verenigde Thaise Natie, maakte dit publiekelijk bekend nadat hij vorige week Phuket had bezocht om informatie te inspecteren en te verzamelen over een beschuldiging van buitenlandse maffiabendes in het gebied.

Twee vermeende Russische prostituees zijn in Patong gearresteerd na een steekoperatie.

Drie Russen werden gearresteerd in een autoverhuurbedrijf in Cherng Talay wegens overtredingen in verband met werkvergunningen.

Een Roemeense man werd in Patong gearresteerd nadat hij werd betrapt op het verkopen van rondreispakketten.

Phuket Overstay Incident: Australische man gearresteerd nadat hij uit het ziekenhuis was ontsnapt.

Russische man gearresteerd omdat hij naar verluidt werkte bij een geldwisselkantoor in Thalang.

Een Kazachstaanse vrouw werd gearresteerd in het subdistrict Mai Khao nadat ze was betrapt als illegale taxichauffeur.

Een Zweedse man werd gearresteerd nadat hij naar verluidt aan het werk was in een bar in Karon.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.