Russische man gearresteerd omdat hij naar verluidt illegaal werkte in een cannabiswinkel in Wichit

waar –

Een Russische man werd gearresteerd nadat hij naar verluidt werkte in een cannabiswinkel in Wichit.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze eerder dit weekend een verdachte hadden gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als de heer Denis, 34, een Russisch staatsburger, in een cannabiswinkel in Wichit, Mueang Phuket.

Hij heeft een wettelijke werkvergunning, maar deze stond hem niet toe specifiek verkoper te zijn. De politie van Wichit heeft niet onthuld wat de functiebeschrijving precies in zijn werkvergunning is.

Hij werd naar het politiebureau van Wichit gebracht, waar hij werd beschuldigd van werken zonder toestemming. De Phuket Express voegt eraan toe dat het belangrijk is op te merken dat er geen werkvergunningen en visa beschikbaar zijn voor buitenlanders om als verkopers voor winkels te werken.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.