Samui Open Beachvolleybaltoernooi 2024

PERSBERICHT:

Het 6e jaarlijkse TAT Samui Open Beachvolleybaltoernooi wordt gehouden op Koh Samui, Thailand van 29 tot 31 maart 2024 om GEZIEN Beachclub op Chawengstrand. Het internationale toernooi belooft een spannend sportevenement te worden en zal een grote impuls betekenen voor het sporttoerisme voor Zuid-Thailand en Koh Samui.

Op het nu volledig geregistreerde toernooi zullen 88 teams met 130 atleten en 28 landen vertegenwoordigd zijn uit Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië, Australië en Azië. 80% van de atleten komt uit het buitenland en 20% is Thais en buitenlands.

Er wordt 100,000 THB aan prijzengeld toegekend aan toernooiwinnaars, samen met trofeeën, medailles, sponsorvouchers, volleybaluitrusting en kleding. Het Beachvolleybalevenement werkt samen met 'HUB Beachvolleybal' Camp uit Australië biedt een driedaags trainingskamp voorafgaand aan het evenement en heeft de Olympische zilveren medaillewinnaar van volleybal, David McKienzie, als hoofdcoach.

Het internationale evenement, het grootste evenement in zijn soort tot nu toe, wordt gepresenteerd door Tourism Authority Thailand (TAT), georganiseerd door Biggs Island Productions (BIP), gehost door SEEN Beach Club/Avani Hotel Chaweng en ondersteund door de gemeente Koh Samui (Tessaban). .

Directeur Kate Kanokkittika van de Tourism Authority Thailand zegt enthousiast: “We zijn er trots op dat we beachvolleybal in Zuidoost-Azië en op Koh Samui kunnen promoten en dit jaarlijkse evenement op ons prachtige eiland kunnen organiseren”.  

Alang bij de Hoofdsponsors wordt ook oprechte waardering uitgesproken Eilandsupporters 69 Slam, Trend Fashion, Lost Beach Bar, Samui Padel, Crawshaws Solicitor, Bar Bowls Samui, Monkey Samui Golden Ale, Black Sticky, Discovery Divers, IAM Sportswear, Charlie's House Bar, Topical Murphys, Samui Disc Golf, Samui Rescue & B2 Development .Het Beachvolleybaltoernooi van 2024 biedt spannend spel gedurende drie dagen, waarbij teams strijden in vier divisies (heren 2x2, dames 2x2, mix 2x2 en quads 4x4).

Toeschouwers kunnen alle drie dagen genieten van gratis toegang en worden vermaakt door professioneel en geweldig beachvolleybalspel, concessiestands, afterparty's, volleybalmerchandise en DJ. De toernooidata en -tijden zijn 29-31 maart dagelijks van 09:00-18:00 uur, waarbij de halve finales en finales op 31 maart beginnen vanaf 13:00 uur. Het toernooi eindigt op 31 maart om 18 uur, gevolgd door een 'Thank You'-feest in SEEN Beach Club.

Koh Samui, een eiland dat erkend wordt als een van de mooiste ter wereld en een populaire keuze voor degenen die genieten van zonovergoten witte zandstranden en een bruisend nachtleven, is de perfecte bestemming voor dit publieksvriendelijke beachvolleybaltoernooi.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.