Russische man gearresteerd omdat hij naar verluidt illegaal werkte in een cannabiswinkel in Kathu

Kathu –

Een Russische man werd gearresteerd nadat hij naar verluidt aan het werk was gevonden in een cannabiswinkel in Kathu.

Dat heeft de toeristenpolitie van Phuket woensdag (6 maart) tegen de Phuket Express gezegdth) arresteerden ze een verdachte die alleen als MR werd geïdentificeerd. NIKOLAEV, 43, Russisch staatsburger, in een cannabiswinkel in Kathu.

Hij werd naar het politiebureau van Kathu gebracht, waar hij werd beschuldigd van werken zonder toestemming.

De Phuket Express voegt hieraan toe dat het belangrijk is op te merken dat werkvergunningen en visa niet beschikbaar zijn voor buitenlanders om als verkoper voor winkels te werken.

De politie van Phuket treedt onlangs hard op tegen illegaal werkende buitenlanders na een viraal incident waarbij een Zwitserse expat betrokken was. Zie andere gerelateerde verhalen in de onderstaande links:

Het Phuket Immigration Office verklaarde dat ze officieel het visum van een Zwitserse expat in Phuket hebben ingetrokken in het centrum van een viraal vermeend schoppenincident.

De heer Thanakorn Wangboonkongchana, de plaatsvervangend leider van de Verenigde Thaise Natie, maakte dit publiekelijk bekend nadat hij vorige week Phuket had bezocht om informatie te inspecteren en te verzamelen over een beschuldiging van buitenlandse maffiabendes in het gebied.

Twee vermeende Russische prostituees zijn in Patong gearresteerd na een steekoperatie.

Drie Russen werden gearresteerd in een autoverhuurbedrijf in Cherng Talay wegens overtredingen in verband met werkvergunningen.

Een Roemeense man werd in Patong gearresteerd nadat hij werd betrapt op het verkopen van rondreispakketten.

Phuket Overstay Incident: Australische man gearresteerd nadat hij uit het ziekenhuis was ontsnapt.

Russische man gearresteerd omdat hij naar verluidt werkte bij een geldwisselkantoor in Thalang.

Een Kazachstaanse vrouw werd gearresteerd in het subdistrict Mai Khao nadat ze was betrapt als illegale taxichauffeur.

Een Zweedse man werd gearresteerd nadat hij naar verluidt aan het werk was in een bar in Karon.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.