Britse man aangehouden op de luchthaven van Phuket wegens vermoedelijk dronken rijden met de dood tot gevolg op het eiland Samui

Soerat Thani –

Een Britse man, die door de autoriteiten werd gezocht, is aangehouden op de internationale luchthaven van Phuket. Hij wordt verdacht van een verkeersongeval onder invloed waarbij een dode viel op het eiland Samui.

Phuket Immigration bevestigde de arrestatie op dinsdag 5 maartth), waarin de ongeïdentificeerde 30-jarige mannelijke Britse gezochte verdachte in hechtenis werd genomen op de internationale aankomstterminal van de internationale luchthaven van Phuket.

Tegen de verdachte is een arrestatiebevel uitgevaardigd in verband met het rijden onder invloed op een motorfiets, wat de dood en schade tot gevolg heeft gehad. Hij is overgebracht naar het politiebureau van Bo Phut op het eiland Samui.

Ondanks de arrestatie heeft Phuket Immigration de naam van de verdachte niet bekendgemaakt of meer details verstrekt over het specifieke verkeersincident. Bovendien heeft de Britse man geen verklaring afgelegd over de beschuldigingen.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.