Drie Russen gearresteerd bij autoverhuurbedrijf Thalang wegens vermeende overtredingen met betrekking tot werkvergunningen

Thalang-

Drie Russen werden gearresteerd in een autoverhuurbedrijf in Cherng Talay wegens overtredingen in verband met werkvergunningen.

Dat vertelde de politie van Regio 8 aan de Phuket Express op dinsdag 5 maartth) arresteerden ze drie Russische mannen die alleen als MR werden geïdentificeerd. STEPAN, 38, Dhr. DMITRII, 34, en Dhr. ROMAN, 43. Ze werden gearresteerd bij een bedrijf aan Sri Soonthorn Road in Cherng Talay dat werd geëxploiteerd als autoverhuurbedrijf. De volledige naam van de winkel werd vanwege het lopende onderzoek door de Thaise politie verborgen gehouden.

De drie mannen werden naar het politiebureau van Cherng Talay gebracht. DHR. STEPAN wordt aangeklaagd voor het in dienst nemen van buitenlanders die geen werkvergunning hebben. DHR. DMITRII en MR. ROMAN wordt beschuldigd van het werken zonder wettelijke werkvergunning.

Dit maakt deel uit van een hernieuwde inspanning door de autoriteiten van Phuket om hardhandig op te treden tegen buitenlanders die illegaal in Phuket werken, inclusief zelfs als prostituee, zoals hier te zien is.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.