Roemeense man gearresteerd in Patong wegens vermeende exploitatie van tourdiensten

Patong-

Een Roemeense man werd in Patong gearresteerd nadat hij werd betrapt op het verkopen van rondreispakketten.

Dat vertelde de politie van Patong dinsdag aan de Phuket Expressth) arresteerden ze MR. ION, 28, Roemeens staatsburger op een parkeerplaats van een niet nader genoemd hotel aan de Phra Baramee Road in Patong.

De arrestatie kwam nadat de politie door bezorgde burgers op de hoogte was gebracht dat een buitenlander tourpakketten verkocht in het hotel. De politie ontdekte dat de Roemeen reispakketten aan buitenlandse toeristen aanbeveelde. Er zouden ook toeristen zijn gezien die een rondreispakket kochten en de Roemeense man betaalden.

De Roemeense man werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van het werken zonder toestemming en het illegaal exploiteren van een reisorganisatie.

De Phuket Express merkt op dat werkvergunningen en visa niet beschikbaar zijn voor buitenlanders die als reisleider optreden.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.