Twee mensen komen om nadat auto in botsing komt met motor in Thalang

Thalang-

In Sri Soonthorn zijn twee mensen om het leven gekomen nadat een auto in botsing kwam met een motorfiets.

De politie van Thalang werd maandag (4 maart) op de hoogte gebracht van het ongevalth) 's ochtends om 6 uur op de Baan Mueang Mai – Monument Road in het subdistrict Sri Soonthorn.

Hulpverleners kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde motor en de auto op de weg aan. Ook werden er twee lichamen op de weg gevonden. De lichamen werden later geïdentificeerd als mevrouw Pensri Klaewkla, 59, uit Thalang, en mevrouw Thimaphon Ratchasri, 55, uit Nakhon Si Thammarat.

De autobestuurder, alleen geïdentificeerd als mevrouw Shikako, 31, (Thais-Japans) uit Thalang, bleef ongedeerd en wachtte ter plaatse op de politie. Op camerabeelden in de buurt is te zien dat de motor de weg overstak toen de berijder en passagier door de auto werden aangereden. De autobestuurder werd voor verdere juridische stappen naar het politiebureau van Thalang gebracht.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.