Britse staatsburger gearresteerd op de luchthaven van Phuket wegens vermeend roekeloos rijgedrag in Phang Nga

Phuket-

Een Britse man, die door de autoriteiten werd gezocht, is aangehouden op de internationale luchthaven van Phuket. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een roekeloos rij-ongeluk met ernstig letsel tot gevolg in Phang Nga.

Phuket Immigratie bevestigde de arrestatie. Maandag (4 maart) werd de 31-jarige Britse verdachte in hechtenis genomen bij de internationale vertrekterminal van de internationale luchthaven van Phuket.

Tegen de verdachte is een arrestatiebevel uitgevaardigd in verband met roekeloos rijgedrag dat aanzienlijke schade veroorzaakt. Hij is overgebracht naar het politiebureau Thap Put in Phang Nga.

Ondanks de arrestatie heeft Phuket Immigration de naam van de verdachte niet bekendgemaakt en ook geen details verstrekt over het specifieke verkeersincident. Bovendien heeft de Britse man geen verklaring afgelegd over de beschuldigingen.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.