UPDATE: Eigenaar van Phuket Villa bij Center of Stair Kicking Controversy om juridische stappen te ondernemen

FOTO: MGR Online

Thalang, Phuket –

Een villa-eigenaar op Yamu Beach in Paklok zal juridische stappen ondernemen nadat een deel van de villa inbreuk heeft gemaakt op de openbare ruimte.

Ons vorige verhaal:

Er wordt opdracht gegeven om de strandtrappen van een villa te slopen nadat ambtenaren ontdekten dat ze inderdaad een openbaar strand in Paklok binnendrongen. Dit volgt op een viraal incident waarbij een buitenlander en een Thaise arts op de trap betrokken waren. De burgemeester van Paklok, de heer Panya Sampaorat, heeft een juridisch rapport ingediend tegen de villa-eigenaar wegens openbare inbreuk.

Nu voor de update:

Dat zei de provinciale commandant van Phuket, generaal-majoor Sunlert Sukhum, zaterdag tegen de Phuket Expressnd) dat er een dagvaarding was uitgevaardigd voor de directeur van het villabedrijf, die alleen de heer Milos heette (de nationaliteit werd niet opgegeven en de bedrijfsnaam werd verborgen).

Hij moet zich woensdag 6 maart melden bij de politie van Thalangth. Zij (het bedrijf) zullen te maken krijgen met juridische stappen wegens inbreuk op de openbare ruimte.

Er is gemeld dat de villa door de buitenlandse man en zijn gezin wordt gehuurd voor ongeveer 1,000,000 baht per maand.

Ondertussen zijn Phuket-functionarissen naar verluidt ook van plan om land- en eigendomsbewijzen van elke villa in het welvarende Yamu Beach-gebied te inspecteren op mogelijke strandaantasting na het virale incident.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.