Thais maken stappen die betrokken zijn bij een viral kicking-incident tot een hotspot voor sociale media

Yamu Beach, Phuket-

Deze foto’s tonen een virale kwestie van landaantasting op een strand in Phuket, waar mensen op trappen zitten die een brandpunt van controverse zijn geworden. Bij het incident zijn een Zwitser genaamd Urs 'David' Fehr en zijn Thaise vrouw betrokken.

Aanvankelijk werd gedacht dat de trap in kwestie deel uitmaakte van het privé-eigendom van het echtpaar, wat leidde tot een confrontatie en een vermeend trapincident met een Thaise arts en haar vriendin die 's nachts op de trap zaten. Later werd echter ontdekt dat het merendeel van de treden het openbare strand binnendrong en helemaal niet van het echtpaar was. De autoriteiten hebben opdracht gegeven tot de sloop van deze trappen.

Bovendien Later werd ontdekt dat het onroerend goed een huurobject was en geen eigendom van het echtpaar. In een situatie die de echte eigenaar van het appartement waarschijnlijk zal frustreren, worden zij ook opgeroepen voor juridische stappen vanwege landaantasting op het strand.

Het incident kreeg veel aandacht nadat er een video online verscheen, waarin te zien was dat de Zwitserse man de vrouw die op de trap zat, zou hebben geschopt. De dokter, Thandao Chandam, diende later een klacht over mishandeling tegen hem in.

De Zwitserse man heeft zijn excuses aangeboden voor het incident, maar blijft volhouden dat hij is uitgegleden, waardoor veel Thais online de verontschuldiging niet hebben geaccepteerd. Als gevolg hiervan zijn ze massaal naar de trappen gegaan en hebben ze voor foto's geposeerd en ingecheckt op de locatie voor de gehuurde villa, gelegen in het chique Yamu Beach-gebied.

Fotocredit Phuket Times.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/