Een korte blik op Yamu Beach in Phuket, centrum van recente controverse

Phuket-

Yamu Beach was onlangs in het nieuws in heel Thailand na een debat tussen a Zwitserse expat en een Thaise arts over een vermeend schopincident op de trap die vanaf het strand naar zijn gehuurde villa leidde.

Veel lezers zijn echter niet bekend met Yamu Beach, dus laten we het kort benadrukken:

Yamu Beach is een afgelegen en exclusieve plek aan de noordoostelijke punt van Kaap Yamu in Phuket, Thailand. Hoewel het geen groot zandstrand heeft, compenseert het dit met een adembenemend uitzicht op de baai van Phang Nga en de omliggende kalksteenformaties.

Hier zijn enkele belangrijke punten over Yamu Beach:

1. Rust: Vanwege het isolement blijft Yamu Beach rustig en vredig, waardoor het een ideale ontsnapping is voor mensen die op zoek zijn naar rust, weg van de drukke drukte.

2. Exclusieve eigendommen: Op de rotsachtige punt van Yamu bevinden zich enkele van de meest luxueuze en exclusieve eigendommen van Phuket. Bezoekers kunnen prachtige villa's en woningen langs de kustlijn bewonderen.

3. Natuurlijke schoonheid: Hoewel er geen groot traditioneel strand is, creëren de ruige kustlijn en het kristalheldere water een schilderachtige omgeving. Het is een geweldige plek voor natuurliefhebbers en fotografen.

4. Cape Yamu: Voorbij het strand biedt Cape Yamu een panoramisch uitzicht, weelderig groen en een gevoel van afzondering. Het is een verborgen juweeltje voor reizigers die op zoek zijn naar een meer authentieke ervaring.

Vergeet niet dat hoewel Yamu Beach misschien niet jouw typische zandstrand is, de exclusiviteit en natuurlijke schoonheid het een boeiende bestemming maken voor veeleisende reizigers.

Fotokrediet Phuket Times vanuit de villa staat centraal in de recente controverse.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/