Man gearresteerd terwijl hij e-sigaretten verkocht in Patong

Patong-

Een Thaise man werd gearresteerd nadat hij werd betrapt op het verkopen van e-sigaretten in Patong.

Dat vertelde de politie van Patong woensdag aan de Phuket Expressth) arresteerden ze een mannelijke verdachte op een voetpad tegenover een markt in Soi Ban San, Patong. (Zijn leeftijd en naam zijn niet vrijgegeven door de politie).

Hij bleek e-sigaretten te verkopen. Van hem werden vijf sets e-sigaretten in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd beschuldigd van het overtreden van het verbod op de verkoop van elektronische sigaretten en vloeibare vapenproducten, evenals van de illegale invoer of het bezit van goederen die onbelast, beperkt of verboden zijn.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.