Vader sterft, dochter overleeft na vrachtwagenongeluk in Karon

Karon-

Een vader is ter plaatse dood verklaard, terwijl zijn 12-jarige dochter het heeft overleefd nadat een vrachtwagen van een heuvel in Karon tuimelde.

Hulpverleners werden om 7 uur op de hoogte gebracht van het ongeval in Soi Patak 00 aan de Patak Road op Karon Hill.

Toen ze ter plaatse kwamen, troffen ze de vrachtwagen aan die een kraan de heuvel af droeg. De chauffeur, alleen geïdentificeerd als de heer Akkadet, 43, uit Kanchanaburi, werd dood aangetroffen buiten bij de vrachtwagen. Zijn passagier, een onbekende 12-jarige dochter, had lichte verwondingen opgelopen.

De politiechef van Karon, kolonel Khundet Na Nongkhai, vertelde de Phuket Express dat de kraanwagen op weg was naar een bouwplaats op de smalle en steile weg. De politie vermoedde dat de bestuurder mogelijk niet bekend was met de weg.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.