Amerikaanse man gevonden met kogel gearresteerd op de luchthaven van Phuket

Phuket -

Een Amerikaanse man werd met een kogel gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket.

Dat vertelde de politie van Sakoo donderdag aan de Phuket Expressth) kregen ze vanaf de internationale luchthaven van Phuket bericht dat een medewerker van een röntgenapparaat de tassen en bagage van passagiers aan het screenen was op de internationale terminal en een kogel vond in de bagage van een buitenlandse passagier.

De bagage-eigenaar, een Amerikaanse man, stemde ermee in om beveiligingspersoneel op de luchthaven in zijn bagage te laten zoeken. In de bagage zat een enkele kogel: een jachtgeweergranaat. De Amerikaanse man werd vervolgens naar het politiebureau van Sakoo gebracht, waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van munitie.

De Amerikaanse man werd door de politie van Sakoo niet bij naam geïdentificeerd en hij gaf geen verklaring af over de kogel.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.