UPDATE: Lichaam van vermiste tiener gevonden nabij Koh Samui

Samui, Surat Thani –

Het lichaam van een vermiste mannelijke tiener werd gevonden op een strand op Koh Samui.

Ons vorige verhaal:

Een 15-jarige tiener stierf terwijl een andere vermist werd nadat ze gingen zwemmen in de zee bij Koh Samui.

Nu voor de update:

Dat meldden reddingsduikers op Koh Samui woensdagochtend (28 februari).th) dat een tienerjongen die alleen werd geïdentificeerd als de heer Natthaphon, 15, die dinsdag (27 februari) vermist werd in zee, overleden werd aangetroffen op Chaweng Beach, ongeveer twee kilometer van de plaats waar hij voor het laatst werd gezien op het eiland Samui.

Dit kwam na het tragische nieuws dat zijn vriend ook was overleden en eerder was gevonden. De twee tienerjongens waren met drie andere tieners gaan zwemmen in een verboden zwemzone en in een ruige branding. De andere drie tieners slaagden erin veilig aan land te komen en werden niet geïdentificeerd door relevante functionarissen.

De autoriteiten van Koh Samui wezen weliswaar op de tragedie van het incident, maar herinnerden het publiek er ook aan om niet te gaan zwemmen in ruwe zee of als er geen zwemvlaggen waren gehesen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.