UPDATE: Phuket-motortaxirijder gearresteerd na vermeend seksueel misbruik van Duitse toeristen

Phuket -

Een 18-jarige motortaxichauffeur werd gearresteerd nadat hij naar verluidt een Duitse toerist in Phuket seksueel had misbruikt.

Ons vorige verhaal:

Volgens de toerist vroeg de taxichauffeur onderweg naar de naam van de Duitse toerist voordat hij plotseling zonder waarschuwing haar wang kuste. Hij zou ook haar geslachtsdelen hebben aangeraakt en haar hand hebben vastgehouden om zijn eigen geslachtsdelen aan te raken.

Nu voor de update:

Dat vertelde de politie van Phuket City maandag (26 februari) aan de Phuket Expressth) dat ze de heer Pongpat Klaithonglam, 18, uit Nakhon Si Thammarat hadden gearresteerd. Hij werd gearresteerd in een huurkamer in Soi Surin 2 in het subdistrict Talad Yai, Phuket Town.

Pongpat heeft de beschuldiging van de Duitse toerist aan de politie ontkend. Hij zei dat hij haar niet seksueel had misbruikt. Volgens de politie van Phuket zouden camerabeelden echter bewijs tonen van het incident terwijl ze op een motor zaten.

De Duitse toerist huilde toen ze Pongpat bij de politie identificeerde als de taximotorrijder die haar naar verluidt seksueel had misbruikt. Ze zei dat ze zijn gezicht niet wilde zien, omdat ze nog steeds in shock is over het incident.

De politie van Phuket City vertelde de Phuket Express dat ze meer bewijs verzamelen om Pongpat aan te klagen wegens onfatsoenlijkheid en aanranding.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.