De Thaise minister van Transport kondigt plannen aan om het openbaar vervoer te verbeteren vóór het Songkran-festival

Nationaal—

Op 9 februari 00 om 27 uur maakte de heer Suriya Juangroongruangkit, de Thaise minister van Transport, publiekelijk nieuws over het openbaar vervoer aan de pers bekend over het komende Songkran Festival, wat relevante instanties ertoe aanzette de frequentie van treinen, bussen en bussen te verhogen. luchtvaartmaatschappijen.

Suriya adviseerde Thaise mensen om reisreizen te plannen en vooraf kaartjes te kopen voor het komende Songkran-festival, hetzij per trein, bus of vliegtuig.

Onlangs heeft Suriya de kwestie van de hoge binnenlandse vliegticketprijzen besproken met de Civil Aviation Authority of Thailand (CAAT) om een ​​nieuwe formule te overwegen bij de berekening van de vluchtkosten. Suriya beweerde naar verluidt dat tariefverlagingen vóór het Songkran-festival zouden worden doorgevoerd.

Suriya voegde er verder aan toe dat de Mo Chit Bus Terminal/Chatuchak Bus Terminal in onderhoud was vanwege eerdere klachten over de slechte staat ervan tijdens de recente nieuwjaarsvakantie.

Suriya verklaarde echter dat de Mo Chit-busterminal in april in betere staat zou zijn en dat het totale onderhoud binnen anderhalf jaar voltooid zou zijn.

Op de lange termijn onthulde Suriya publiekelijk dat Krung Thep Aphiwat Central Terminal of Bang Sue Grand Station een transportknooppunt in Thailand zou worden, met voor het gemak alle terminals op één plek. Het plan was om een ​​nieuw gebouw op te richten, waarbij op elke verdieping secties werden gescheiden, merkte Suriya op.

Over de start- en einddatum zijn de details niet gerapporteerd, en ook het budget en de plannen van het megaproject zijn niet bekendgemaakt, constateert TPN.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Inschrijven
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.