Zweedse man gearresteerd wegens het wisselen van vals geld in Patong

Patong-

Een Zweedse man werd gearresteerd nadat hij naar verluidt vals eurogeld had gewisseld in Patong.

Dat vertelde de politie van Patong maandag aan de Phuket Expressth) om 1 uur werden ze door een medewerker van een wisselkantoor in Soi Saen Sabai aan de Phang Mueang Sai Gor Road op de hoogte gebracht dat een man probeerde vals geld te wisselen. Ze renden naar het wisselkantoor en troffen daar nog een Zweedse man aan.

De medewerker vertelde de politie dat de Zweedse man had geprobeerd valse euro's te gebruiken om te wisselen voor Thaise baht. De Zweedse man werd voor juridische stappen naar het politiebureau van Patong gebracht.

De man werd niet geïdentificeerd en gaf geen verklaring af aan de media.

Vergelijkbaar artikel:

Een Britse man werd gearresteerd nadat hij naar verluidt nepgeld had gewisseld bij een wisselkantoor in Phuket.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.