Eén jonge tiener dood, één vermist in zee nabij Koh Samui

Samui, Surat Thani –

Een 15-jarige tiener stierf terwijl een andere vermist werd nadat ze gingen zwemmen in de zee bij Koh Samui.

Reddingsduikers werden maandag (6 februari) om 00 uur op de hoogte gebrachtth) dat twee mannelijke tieners vermist werden in de zee bij Chaweng Beach in het subdistrict Bo Phut, district Samui. Toen ze op het strand aankwamen, troffen ze rode vlaggen aan op een zwemverbod langs het strand.

De twee vermiste mannelijke tieners werden door ambtenaren geïdentificeerd als de heer Natthaphon en de heer Mark, beiden waren 15 jaar oud. Hun vrienden vertelden de agenten dat in totaal vijf van hen in zee waren gaan zwemmen. De golven waren tot twee meter hoog en spoelden er twee weg. Er werd later naar hen gezocht.

Om 9 uur werd de heer Mark dood aangetroffen op een strand ongeveer 20 kilometer van de plek waar hij voor het laatst was gezien. De heer Natthaphon wordt op het moment van schrijven nog steeds vermist en de zoektocht gaat door.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.