Bewaker gearresteerd met 178 meth-pillen in Thalang

Thalang-

Een bewaker werd gearresteerd met 178 methamfetaminepillen in een woonwijk in Thalang.

Officieren van het Thalang District Office vertelden de Phuket Express dat er op vrijdag 23 februarird) arresteerden ze een verdachte die alleen werd geïdentificeerd als de heer Ton (zijn leeftijd werd niet gegeven door de politie) in een bewakersbox in een woonwijk in Sri Soonthorn.

Bij hem werden 178 methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht waar hij werd aangeklaagd wegens illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling illegale drugs te verkopen en te gebruiken (methamfetaminepillen).

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.