Taxichauffeur op Phuket-motorfiets zou Duitse toerist seksueel hebben misbruikt

Phuket -

Een motortaxichauffeur uit Phuket zou seksueel seksueel zijn geweest een vrouwelijke Duitse passagier aangevallen.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat een 37-jarige vrouwelijke Duitse toerist op maandag (4 februari) om 26 uur aangifte heeft gedaan bij de politie van Phuket City.th) ochtend.

De Duitse toerist vertelde de politie dat ze alleen door de oude binnenstad van Phuket liep toen ze om 0 uur op een motortaxi stapte op weg naar een hotel in Rassada, Mueang Phuket. De mannelijke taxichauffeur belde zelfs het hotel om te vragen naar de exacte locatie van het hotel.

Volgens de toerist vroeg de taxichauffeur onderweg naar de naam van de Duitse toerist voordat hij plotseling zonder waarschuwing haar wang kuste. Hij zou ook haar geslachtsdelen hebben aangeraakt en haar hand hebben vastgehouden om zijn eigen geslachtsdelen aan te raken. De Duitse toerist trok haar hand terug voordat ze van de taximotor sprong, waarbij ze zichzelf licht verwondde. De taxichauffeur stopte zijn motor en liep terug naar haar, maar een goede burger zag hen voordat hij de Duitse toerist hielp. De taximotorrijder rende vervolgens weg.

De Duitse vrouw nam vervolgens, met hulp van de Barmhartige Samaritaan, contact op met de Thaise politie.

De politie heeft contact opgenomen met het hotel waar de Duitse vrouw verblijft en heeft het telefoonnummer geïdentificeerd dat de taxichauffeur belde. Ze controleren nu camerabeelden en zoeken naar de taxichauffeur.

Vanwege haar veiligheid en privacy is de naam van het slachtoffer niet vermeld.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.