Politie-sergeant van Nakhon Si Thammarat gaat tekeer en steekt onschuldige ouderen neer, één gedood en één gewond

Nakhon Si Thammarat—

Op 6 februari 40 om 24 uur ontvingen de politieagenten van Cha-uat een rapport over een mesmisdaad van een politie-sergeant die tekeer ging en twee onschuldige ouderen op een motorfiets neerstak in Cha-uat, Nakhon Si Thammarat, waardoor er één werd veroorzaakt. slachtoffer en één ernstig letsel.

Volgens een rapport van een onbekende getuige rende de verdachte weg uit een politiewoning en schopte hij plotseling de twee vrouwelijke oudsten op een motorfiets voordat hij hen met een scherp voorwerp neerstak.

Na het plegen van de mesmisdaad rende de verdachte naar het politiebureau van Cha-uat. Volgens de onbekende getuige werd de verdachte direct door de politie aangehouden.

Als gevolg hiervan werd een vrouwelijke ouderling ter plaatse op tragische wijze gedood en werd een andere voor onmiddellijke medische behandeling overgebracht naar het Cha-uat-ziekenhuis.

Als reactie op het incident zei Pol. Generaal-majoor Somchai Suetortrakul, de politiecommandant van Nakhon Si Thammarat, werd aangesteld als hoofdonderzoeker om de zaak nauwgezet te onderzoeken. De verdachte, publiekelijk geïdentificeerd als Pol. Sergeant Chavanil Jindamaneemat werd negatief getest op drugstests.

De verdachte zou echter verder worden onderzocht op illegale stoffen in het bloedsysteem, aldus Pol. Generaal-majoor Somchai.
Volgens een arts had de verdachte medische dossiers van het Songklanagarind-ziekenhuis wegens ernstige depressie.

Nabestaanden van de slachtoffers vertelden de politie dat ze de verdachte nog nooit eerder hadden ontmoet en geen wrok tegen hem koesterden.

Pol. Generaal-majoor Somchai beweerde dat de verdachte eerlijk gerechtelijke stappen zou ondernemen en dat de slachtoffers en families met grote moeite hulp van de regering zouden krijgen..


De verdachte werd later begeleid om op de plaats delict een bekentenisplan op te stellen voordat hij in hechtenis werd genomen bij de rechtbank van Nakhon Si Thammarat voor verdere juridische behandeling zonder borgtocht van de politie.

Inschrijven
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.