Filippijnse DJ omgekomen bij tragische motorbotsing met elektrische paal in Patong

Patong—

Op 4 februari 06 om 25 uur ontvingen politieagenten van Patong een dodelijk ongevalsrapport van een Filippijnse DJ op een motor die in botsing kwam met een elektriciteitspaal voor het Aspery Hotel aan Patong Beach Road, Kathu, Phuket.

Als reactie op het ongeval werden de politie en de hulpdiensten van Patong uitgezonden om onderzoek te doen en vonden ze het lichaam van een Filippijnse man met een ernstige hoofdwond. Volgens het politierapport werd vlakbij een roodgrijze motorfiets aangetroffen die in botsing was gekomen met een elektriciteitspaal.

Daarom hebben de hulpdiensten van Patong het lichaam overgebracht naar het Patong-ziekenhuis om de exacte doodsoorzaak vast te stellen.

Uit politieonderzoek bleek dat het lichaam alleen publiekelijk werd geïdentificeerd als de heer Allen, een 48-jarige Filippijnse DJ in een bar in Soi Bangla, Patong.

Een onbekende getuige vertelde de politie dat Allen met zijn motor van Patong Beach naar Patong Beach Road reed voordat hij tegen de elektriciteitspaal botste. Als gevolg hiervan viel Allen van zijn motor, wat hem het leven kostte.

Aanvankelijk bracht de politie de motorfiets naar het politiebureau van Patong en coördineerde ze met de Filippijnse ambassade om de familie van het slachtoffer op de hoogte te stellen van zijn dood.

Voor dit artikel is gebruik gemaakt van een stockfoto.

Inschrijven
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.