711 in Thailand rapporteert recordinkomsten van 399 miljard baht in 2023, kondigt uitbreidingsplannen aan voor meer dan 700 nieuwe locaties

nationaal

Op 23 februari 2024 maakte CP All Plc. publiekelijk de bedrijfswinstresultaten voor 2023 bekend voor Seven-Eleven, waarin de gemakswinkels een totaal inkomen hadden van 399 miljard baht, met een brutowinst van 112 miljard baht en een stijging ten opzichte van het voorgaande jaar. met 16.1%.

CP All verklaarde tegenover het publiek dat de stijgende winst en inkomsten voortkwamen uit een stijging van de gemiddelde omzet met gemiddeld 5.5% of 80,837 baht per dag in elke 7-11. Er werd gemeld dat elke klant gemiddeld 83 baht per factuur uitgaf en dat elke winkel gemiddeld 965 klanten per dag had.
Dit resultaat was volgens CP All het gevolg van nieuwe strategische plannen om het klantenbestand uit te breiden met nieuwe producten en promoties.
Bovendien bereikte CP All klanten met andere middelen, zoals 7-11-automaten, de 7-Delivery-applicatie en 707 nieuwe 7-11-filialen in het hele land in 2023. Deze aanpak zou kansen kunnen creëren door de voortdurend verbeterende economische omstandigheden en het vergroten van het aantal buitenlandse en Thaise klanten in 2023.
7-11 had een extra inkomen van meer dan 23 miljard baht uit ruimtehuur, contracten om zakenpartner te worden met CP All en andere bedrijfsstrategieën.
7-11 had echter distributiekosten en administratieve kosten van 115 miljard baht, of een stijging ten opzichte van het voorgaande jaar met 12.1% voor het welzijn van de werknemers, het salaris, de energierekeningen, advertenties en andere diverse uitgaven.

Zelfs als de hogere uitgaven werden afgetrokken, waren de winsten echter nog steeds solide, aangezien er in totaal 26 miljard baht was, of een stijging ten opzichte van het voorgaande jaar (2022) van 25.5%, dat een nettowinst had van 15 miljard baht, een stijging ten opzichte van het voorgaande jaar. jaar (2021) van 35.1%.
In 2024 anticipeerde CP All op basis van de zakelijke trends van 7-11 dat er een plan was om nieuwe 7-11-winkels uit te breiden met meer dan 700 vestigingen gericht op lokaal niveau, toeristische attracties en andere potentiële locaties om meer klanten te bereiken. Bovendien was CP All van plan in de toekomst nieuwe vestigingen op te richten in Cambodja en Laos.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.