Speedbootchauffeur in Krabi gearresteerd met 10 meth-pillen

Krabi-

Een speedbootchauffeur werd gearresteerd met tien methamfetaminepillen op een strand in Ao Nang, Mueang Krabi.

De Krabi Marine Police vertelde de Phuket Express dat ze op donderdag (22 februari) willekeurig bootchauffeurs en bemanningen controleerden op Nopparat Thara Beach in het subdistrict Sai Thai. De inspectie vond plaats nadat ze door bezorgde burgers op de hoogte waren gebracht dat bootchauffeurs en bemanningen naar verluidt betrokken waren bij illegale drugs tijdens het bedienen van toeristen.

Dit was bijzonder zorgwekkend vanwege een recent ongeval in Chalong waarbij een vijfjarig Russisch meisje om het leven kwam toen een speedboot tegen de rotsen botste terwijl de kapitein high was van methamfetamine. (Zie hieronder)

Ze arresteerden een speedbootchauffeur die alleen werd geïdentificeerd als de heer Nonthawat. Bij hem werden tien methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Ao Nang gebracht waar hij werd aangeklaagd wegens illegaal bezit van methamfetaminepillen.

Vergelijkbare artikelen:

Amfetamine werd gevonden in de bloedbaan van een bootkapitein nadat een speedboot tegen de rotsen botste nabij het Maithon-eiland in Chalong, waarbij een vijfjarig Russisch meisje tijdens een vakantie om het leven kwam.

Vijf bootchauffeurs testten onlangs na een willekeurige controle positief op illegale drugs op een pier in Thalang.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.