Man gearresteerd wegens stelen iPhone van Chinese toerist in Patong

Patong-

Een Thaise man werd gearresteerd nadat hij een iPhone had gestolen van een Chinese toerist in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat op zondag (18 februari) een onbekende Chinese toerist aangifte had gedaan bij de politie. Hij vertelde de politie dat hij een motorfiets had geparkeerd voor een warenhuis aan de Ratcha Uthit 200 Pi Road. Hij liet zijn iPhone 12 in de motor achter en kwam er later achter dat zijn iPhone was gestolen.

De politie kwam de verdachte op het spoor door camerabeelden van dichtbij te bekijken. Op donderdag (22 februari) arresteerde de politie de verdachte, die alleen werd geïdentificeerd als de heer Witoon, 44 jaar oud. Hij werd gearresteerd voor een apotheek aan de Ratcha Uthit 200 Pi Road. Van hem werd de gestolen iPhone 12 in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd beschuldigd van nachtelijke diefstal.

De iPhone 12 is teruggegeven aan de Chinese toerist die de politie van Patong bedankte voor het teruggeven van zijn mobiele telefoon.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.