Britse vrouw gewond na val uit Samui-waterval

Samui, Surat Thani –

Een vrouwelijke Britse toerist heeft haar enkel gebroken nadat ze van een waterval op het eiland Koh Samui viel.

Het hoofd van het districtskantoor van Samui, de heer Kampanart Klinsaowakon, vertelde de Phuket Express dat op donderdag (22 februari)nd) Hulpverleners werden op de hoogte gebracht van het incident bij de Hin Lard-waterval in het subdistrict Ao Thong.

Hulpverleners en relevante autoriteiten liepen naar de top van de waterval. Ze vonden de 46-jarige vrouwelijke Britse toerist met een gebroken rechterenkel. Ze werd overgebracht van de waterval, een moeilijke transfer, voordat ze naar een plaatselijk ziekenhuis werd gebracht.

Haar naam werd niet vrijgegeven aan de Thaise media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.