Wilde condo-gevecht tussen Britse toeristen en transgenders in Phuket leidt tot meerdere verwondingen

Patong-

Drie transgenders en drie buitenlandse mannen zijn gewond geraakt na een mislukte onderhandeling over de prijs voor gezelschap in een condominium in Karon in Mueang Phuket.

Kapitein Surasak Sudmueang van de politie van Karon werd donderdagochtend (4 februari) om 00 uur op de hoogte gebracht van het incident in een condominium in Karon.nd) voordat u bij het condominium aankomt. Buitenlandse mannen, naar verluidt Britten, vertelden de politie dat ze contact hadden opgenomen met drie transgenders in Patong om om 3 uur naar hun condominium te komen voor gezelschap en om rond te hangen. De mannen zouden ermee hebben ingestemd om de transgenders elk 00 baht voor hun tijd te geven.

De drie transgenders arriveerden in de kamer van het condominium, maar de drie buitenlandse mannen gaven slechts 2,000 baht aan een van de transgenders. Ze vroegen vervolgens de andere twee transgenders om de kamer te verlaten en weigerden hen te betalen. De transgenders werden boos op de buitenlanders voordat ze een verbale ruzie begonnen die escaleerde tot een fysieke ruzie, waarbij de transgenders betaling voor hun tijd bleven eisen.

De drie transgenders vertelden de politie dat de drie buitenlandse mannen hen naar verluidt als eerste hadden aangevallen. Eén van de transgenders gebruikte een keukenmes en sneed een van de buitenlandse mannen in het been, maar beweerde dat dit was om zichzelf tegen de buitenlanders te beschermen en uit zelfverdediging was.

De Britse mannen beweerden echter dat de transgenders de woordenwisseling waren begonnen door voorwerpen door het appartement te gooien en met geweld te proberen hun portemonnee af te pakken, wat er naar verluidt voor zorgde dat de Britse mannen zichzelf verdedigden. De Britse mannen ontkenden ook elke vorm van mondeling contract tegen betaling.

Een van de buitenlanders liep door een steekwond een beenwond op. Bovendien had een van de transgenders haar hoofd en arm gewond. De andere twee buitenlandse mannen en twee transgenders raakten lichtgewond.

De politie van Karon zet haar onderzoek voort voor verdere juridische stappen. De namen van de betrokkenen bij de vechtpartij zijn door de politie geheim gehouden.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.