Thai Contingent Swells: Negen Thais toegevoegd aan Blue Canyon Ladies Championship-opstelling

PERSBERICHT:

Het “Blue Canyon Ladies Championship” van de KLPGA Tour heeft de toevoeging onthuld van nog negen Thaise vrouwelijke golfers die zullen strijden tegen Zuid-Koreaanse tegenhangers in de Blue Canyon Country Club in Phuket, die tussen maart een totaal prijzengeld van $ 650,000 (22.75 miljoen baht) biedt. 15e tot 17e, 2024.

Naast de voormalige Thaise nr. 1 Pornanong Phatlum en Navaporn Soontreeyapas, een amateurgolfer van het Thaise nationale team, hebben de organisatoren negen extra spelers onthuld die zullen deelnemen aan het toernooi, dat een strokeplay-format volgt dat 54 holes (3 dagen) beslaat. zonder snede.

De selectie omvat Arpichaya Yubol, de individuele gouden medaillewinnaar van de Aziatische Spelen 2022, drievoudig Thaise LPGA nr. 1 Patcharajutar Kongkraphan, tweevoudig Thaise LPGA-winnaar Wassawan Sangkapong, tweevoudig Symetra Tour-winnaar Sherman Santiwattanaphong, viervoudig JLPGA Step Up-tourwinnaar Budsabakorn Sukaphan en opkomende talenten Phannarai Meesom-us, Onkanok Soisuwan, Thanita Muangkhumsakul en Kornkamol Sukaree. Alle elf spelers staan ​​te popelen om zichzelf uit te dagen tegen de geduchte concurrenten van de KLPGA Tour.

Het “Blue Canyon Ladies Championship” markeert het eerste KLPGA-evenement in Thailand en zal getuige zijn van het grootste contingent van 11 Thaise vrouwelijke golfers die ooit hebben deelgenomen aan een KLPGA Tour-evenement. Dit toernooi, dat zich afspeelt tegen de achtergrond van de iconische Blue Canyon Country Club in Phuket, Thailand, heeft de deelname van talloze KLPGA Tour-sterren opgeleverd.

Het Blue Canyon Ladies Championship, een KLPGA Tour-evenement, is het resultaat van een driejarige sponsorovereenkomst tussen Blue Canyon Country Club Phuket en de KLPGA Tour. Het doel van het toernooi is om het potentieel van de baan als gastheer voor internationale golftoernooien te promoten. Dit jaar markeert de 66e verjaardag van de Thais-Koreaanse diplomatieke betrekkingen, waarbij de relatie wordt gevierd en versterkt door middel van sport- en culturele uitwisseling. Bovendien dient het als katalysator voor het golftoerisme in Phuket en inspireert het jonge golfers. Dit toernooi is een van de KLPJG Tour-evenementen die dit jaar buiten Zuid-Korea worden gespeeld.

Tickets voor het volledige toernooi kosten 1,000 THB, weekendpassen zijn verkrijgbaar voor 800 THB en dagpassen variëren van 400 tot 500 THB. Exclusieve BC Lounge-pakketten bieden leden 20% korting en geven toegang tot luxe voorzieningen op het BC Terrace, inclusief gratis maaltijden, gelukstrekkingen en exclusieve toernooi-uitzendingen, allemaal inbegrepen bij standaardtoegang. De prijzen voor de BC Lounge-pakketten bedragen 7,500 THB voor het volledige toernooi, 5,000 THB voor weekenden en 2,500 tot 3,000 THB voor dagelijkse toegang.

Voor vragen of kaartaankopen kunt u contact opnemen met Khun Eve en Khun Ning op 062-245-7999 of via e-mail op [e-mail beveiligd].

Blue Canyon Country Club behaalde de prestigieuze titel van beste golfbaan in Thailand (Canyon & Lakes Courses) tijdens de Asian Golf Awards 2018 en werd in 2004, 2005 en 2007 door Asiamoney geëerd als de beste golfbaan van Azië. club werd in 2022 tijdens de World Golf Awards erkend als de beste golfbaan van Thailand.

...................................................

Sinds de oprichting in 1977 heeft de Korean Ladies Professional Golf Association (KLPGA) consequent een prominente positie ingenomen onder de toonaangevende golftours voor vrouwen ter wereld. Erkend als een van de acht belangrijkste tours wereldwijd, naast LPGA, Japan LPGA, Ladies European, WPGA, Epson, Ladies European Tour Access Series en China LPGA, onderscheidt KLPGA zich door haar deelname aan de Rolex Women's World Rankings. De tour, die in 46 zijn 2023e verjaardag vierde, organiseerde met succes in totaal 32 toernooien, waardoor zijn status als belangrijke speler in het professionele golfgolf voor vrouwen verder werd versterkt.”

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.