Gentlemen's Lounge en Gogo Bar te koop in Patong

Phuket, Bangla Road (Walking Street)! 🌟 Gentlemen's Lounge en Gogo Bar te koop in het hart van Patong, Phuket. Toplocatie aan Walking Street, van alle gemakken voorzien en rendabel. Turnkey overname inclusief personeel. 🍹💼

Mis het niet, klik hier voor meer informatie en om contact op te nemen met Siam Business Brokers over deze mogelijkheid. Stuur alstublieft geen bericht naar The Phuket Express over deze deal, maar stuur rechtstreeks een bericht naar Siam Business Brokers.

Gesponsord/advertentie.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/