Tunesische man gearresteerd wegens diefstal in Patong

Patong-

Een 36-jarige Tunesische man werd in Patong gearresteerd wegens diefstal.

Dat vertelde de politie van Patong dinsdag aan de Phuket Express0) arresteerden ze een 36-jarige Tunesische man (zijn naam werd niet gegeven door de politie van Patong).

De arrestatie kwam nadat een onbekend slachtoffer aangifte had gedaan bij de politie van Patong. Het slachtoffer vertelde de politie dat een mannelijke buitenlandse man de bezittingen van het slachtoffer had gestolen aan het einde van de Bangla Road. (De politie van Patong heeft geen details over het slachtoffer bekendgemaakt).

De politie heeft camerabeelden gecontroleerd voordat ze de verdachte aanhielden. Bij de Tunesische man werd een gestolen tas in beslag genomen met daarin een mobiele telefoon, 4,480 baht contant geld, een pinpas en persoonlijke documenten. De Tunesische man werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd aangeklaagd wegens diefstal.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.