Vier taxichauffeurs aangeklaagd na bedreiging van taxichauffeur op mobiele applicatie in Phuket

Cherng Talay -

Vier taxichauffeurs hebben een boete gekregen nadat ze een taxichauffeur in een mobiele applicatie in Cherng Talay hadden bedreigd.

De Cherng Talay Pollice vertelde de Phuket Express dat eerder deze week een taxichauffeur met een mobiele applicatie aangifte heeft gedaan bij de politie. Hij vertelde de politie dat hij toeristen had opgehaald bij een hotel in Cherng Talay.

Er waren ongeveer drie tot vijf lokale taxichauffeurs die zijn taxi blokkeerden en tegen het voertuig botsten. Zijn passagiers werden daardoor bang. De politie van Cherng Talay en de toeristenpolitie van Phuket hebben de lokale taxichauffeurs opgespoord, maar hebben hen niet bij naam geïdentificeerd tegenover de Thaise media.

Op maandag (19 februarith) werden vier taxichauffeurs naar het politiebureau van Cheng Talay geroepen. Ze worden beschuldigd van het bedreigen van anderen. Ze zullen een boete krijgen van maximaal 10,000 baht of een gevangenisstraf van maximaal een maand of beide voor hun daden, aldus de politie.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.