Kapitein sterft nadat een langstaartboot met 31 buitenlandse toeristen aan boord neerstort in Krabi

Krabi-

Een bootkapitein kwam om het leven na twee langstaartboten waarin 31 buitenlandse toeristen zaten stortte neer nabij een eiland in Krabi.

De Krabi Marine Police vertelde de Phuket Express dat eerder deze week twee langstaartboten zijn neergestort nabij het eiland Poda. Eén boot vervoerde 21 buitenlandse toeristen en een andere boot vervoerde 10 buitenlandse toeristen. Alle buitenlandse toeristen waren veilig.

Eén van de kapiteins van de boot, de heer Apichart Gobthaisong, 37, viel echter in zee en was sindsdien vermist. Er werd een zoekactie gelanceerd en op maandag (19 februari).th) werd het lichaam van meneer Apichart op tragische wijze gevonden nabij het Kippeneiland.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.