Man gearresteerd voor het verkopen van vuurwerk op Patong Beach

Patong-

Op Patong Beach is een man gearresteerd wegens het illegaal verkopen van vuurwerk.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat er zondag (18 februari)th) arresteerden ze een verdachte die alleen werd geïdentificeerd als de heer Boonsueb, 50, uit Buriram. Hij werd gearresteerd nabij een hotel aan Patong Beach. Van hem werden 10 sets vuurwerk in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van het zonder toestemming verkopen van vuurwerk.

De Phuket Express merkt op dat in Thailand drijvende lantaarns en vuurwerk niet zonder toestemming in het openbaar mogen worden afgestoken. Iedereen die deze regel overtreedt, krijgt een boete van maximaal 60,000 baht en/of een gevangenisstraf van maximaal drie jaar.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.