Ongeïdentificeerd lichaam gevonden op het strand van Thalang, Phuket

Thalang-

Een onbekend lichaam werd gevonden op een strand in Cherng Talay.

Reddingsduikers werden op vrijdag 3 februari om 00 uur op de hoogte gebracht van de vondst van een lichaamth) op het Surin-strand nabij Soi 8. Ze kwamen ter plaatse en vonden een mannelijk lichaam op het strand. Bij het lichaam is geen identificatie gevonden.

Het lichaam werd van het strand gehaald voordat het naar een plaatselijk ziekenhuis werd gebracht voor identificatie, vertelde de politie van Cherng Talay aan de Phuket Express.

Eerder deze week op 12 februarith De politie van Cherng Talay werd door de kapitein van een vissersboot op de hoogte gebracht dat een bemanningslid van hun vissersboot in zee was gevallen en vermist was geraakt. De politie kan nog niet bevestigen of het lichaam dezelfde vermiste persoon is.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.