Verdachte gearresteerd met 4,500 Meth-pillen in Phuket

Phuket -

Een mannelijke verdachte werd gearresteerd met 4,500 methamfetaminepillen en 265 gram crystal methamfetamine.

Dat vertelde de provinciale politie van Phuket donderdag aan de Phuket Expressth) arresteerden ze een verdachte die alleen werd geïdentificeerd als de heer Golf, 38, uit Rassada, Phuket. Hij werd gearresteerd op de Kra Road in Talad Yai, Phuket Town.

Bij hem werden in een huis aan de Kra Road 4,500 methamfetaminepillen en 265 gram crystal methamfetamine in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van drugs van categorie 1 met de bedoeling deze te verkopen.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.